DBSTalk Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I've had this problem a few times, and am wondering if anyone else has seen it:

I recorded some one hour shows off the Sat, and 40 minutes in the show starts over. So when I hit the one hour mark on the elapsed time, I'm only 20 minutes in and the recording is over. Also, during these recordings, if I was to FF or REV the 4x, 15x, or whatever speed I'm at, it is not smooth. The video is unwatchable (all pixelized), and the FF/REV is skipping at varying speeds. It sometimes even skips backwards if I'm FF.

I recorded a game from an NHL Center Ice channel tonight. 30 minutes in, the recording started over (even though the elapsed time doesn't start over). Then, with about 50 minutes left in the recording, the video+audio just paused. While the video paused itself, the 'time left' in the recording counted down about one minute per second until the recording ended. I missed nearly the entire 3rd period of the game due to this.
I don't think it's a L365 bug, because I'm pretty certain that this happened at least once prior to the update. I also experienced this a few times when I had a 942DVR.
Is this a known bug I should wait out, or do I have a lemon?
 

·
Your Neighborhood Liasion
Joined
·
12,527 Posts
Maybe a lemon...I have seen the pixellated mess FF'ing or REWing, but never the recording problem you describe. How many times is a few times? Is it consistent on any particular channels, or for any particular programs?
 

·
Hall Of Fame
Joined
·
3,972 Posts
Have you done a hard reboot of the 622 - unplug, wait 1-2 minutes and reconnect?
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Mark Lamutt said:
Maybe a lemon...I have seen the pixellated mess FF'ing or REWing, but never the recording problem you describe. How many times is a few times? Is it consistent on any particular channels, or for any particular programs?
By a few times, I mean like 3-4 times when I recorded "The first 48" on A&E, then this one time on the NHL CI game. That is for the missing pieces of the recording.

The FF/REW mess has happened probably on 15 shows since I've had this 622 in June. It is usually happens during NHL games, either from my RSN or the NHL CI feeds - kinda weird.

And Jim, are you saying I should try a hard reboot and then try to watch the screwed up recording? Or just try a hard reboot to stop the problem from occurring in the future? If the latter, it is not a consistent problem, and hasn't happened on any of today's recorded shows. So I'm not thinking that would fix the problem, but who knows. I'll see if I can watch the NHL game (I don't think I erased it) after a hard reboot tonight.

Edit: I performed a hard reboot, and tried to watch the game again. No luck, functions and fails exactly the same way, and at the same time in the recording.
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top