DBSTalk Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

· Legend
Joined
·
129 Posts
Discussion Starter · #1 ·

· Lifetime Achiever
Joined
·
30,090 Posts
Have you rebooted again...

Switched wires, to make sure there is not an actually signal issue...

If after all those... besure to add it to the issue thread
 

· Legend
Joined
·
129 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Earl Bonovich said:
Have you rebooted again...

Switched wires, to make sure there is not an actually signal issue...

If after all those... besure to add it to the issue thread
Yes I did reboot but no I have not switched wires. I will try that as soon as I get home.

Thanks Earl, if it does not work I will try to download 0x115 again to see if this will fix the problem. If it does not fix, I can always download 0x10b again after the window close.:D
 

· Legend
Joined
·
110 Posts
I have a strange problem to. After 0x10b I started to get the 771 error on the 2nd tuner. Tracked it down to sat 101 transponder 27 only. I downloaded the latest 115 update last night and still doesn't work right. I even ran a new cable, rebooted twice, switched cables, took off B band converters not sure what else to do. I was hoping it was the software but now I am not so sure. After 115 at least now I will get a picture after about 30 seconds of seeing the search for sat error 711 on sat tuner 2.
 

· The Shadow Knows!
Joined
·
36,634 Posts
I posted on "2nd tuner amnesia" the other day - under 0x10b it took multiple reboots to make it work right, but I haven't had the problem since.
 

· Legend
Joined
·
129 Posts
Discussion Starter · #6 ·
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top