DBSTalk Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Legend
Joined
·
151 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I'm having an odd issue with my music sharing and was wondering if anyone had seen it and hopefully fixed it.

I first tried TwonkyVision. The install was easy and the music was imediately accessible on the HR20. However, like other reports here, the music played in "slow motion". I laughed out loud when I heard it! :lol: This appears to be a known issue with mp3's of above 128kbps, so I uninstalled it and moved onto WMP.

I didn't want to load my entire 110GB+ music collection until I had some success, so I manually added one album (14 songs) to the library. The computer showed up, but I was unable to access any of the folders... I click on "Artist" or "Album" and nothing happens. It's not hung as the remote still responds, I just never get a list of songs. I created a playlist and added two individual songs to it. I can see the newly created playlist on the HR20, but when I click on it, I get the same thing... nothing happens.

I tried re-booting both PC and HR20, but neither seemed to help. Anyone have any suggestions? Thanks...
 

·
Legend
Joined
·
179 Posts
When you are in WMP click on library. Does all your music show up?

If not I had the same problem last night when I migrated to a different computer. I am not sure what I did exactly but all of a sudden the library was searching my drives for music. What I did right before was go in to library at the top clicked add to library then advanced and added a folder.

Hope this helps
 

·
Legend
Joined
·
151 Posts
Discussion Starter · #3 ·
O2BRich said:
When you are in WMP click on library. Does all your music show up?

If not I had the same problem last night when I migrated to a different computer. I am not sure what I did exactly but all of a sudden the library was searching my drives for music. What I did right before was go in to library at the top clicked add to library then advanced and added a folder.

Hope this helps
Thanks a lot! That did the trick. I had simply drag-n-dropped the single album, which for some reason prevented it from showing up on the HR20. When I added the folder as a "monitored" directory and it added them, all is working great now. Thanks again... :D
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top